dissabte, de setembre 23, 2006

La perla

No em puc estar de fer una entrada sobre Espanya, tot i que els lectors ja ho patiu i potser us interessi llegir sobre coses llunyanes i exòtiques. Però és que, com està el pati! Des del tema Rubianes, passant per la disputa de col·legi Mundo-País sobre l'11-M, les ridícules posicions del tàndem Zaplana-Acebes (que no ens enganyin, però: el partit, amb minoritaríssimes excepcions, les aprova), i ara, la perla que l'Innombrable ha deixat anar als EEUU: mientras se escuchan peticiones para que el Papa pida perdón por sus palabras sobre el Islam, "no oigo a ningún musulmán que pida perdón por conquistar España y estar allí ocho siglos".
Per no parlar de casa nostra. I és com alguns sabeu sóc un seguidor de l'Elvira Lindo, que m'ha divertit els diumenges d'exili estudiantil des de la seva columna dominical a El País. Mai em cabrà al cap que algú que pretén ser gent lliberal, intel·ligent, tolerant, formada, ataqui a gent ídem. Del diumenge passat us deixo amb això:
'Esta semana, como ciudadana que aún no sabe cómo escaparse de su propio país sino muriendo, he seguido el eterno debate sobre la ya eterna y maloliente suposición de que el 11-M fue cosa de dos y, llevándome las manos a la cabeza, justo ahí donde albergo mis lobulillos, me he dicho: puede que Zaplana no tenga lóbulos frontales, que no sea consciente de que el tiempo pasa, que no se dé cuenta de la insolente repetición de la teoría conspirativa, ¿pero acaso no hay nadie en su partido que le diga que nosotros sí que los tenemos?'
En fi, us envio molt ànims, que la cosa està mu mala!
This post is an angry response to the last events in Spain, mainly, the attack to artists and writers from both Spanish and Catalan rightists nationalist positions, plus the conference that our-luckily-former president had read at a Conservative think-tank in Washington. There, he said that while there are voices raising to ask the Pope to apologize for his words regarding Islam as a religion keen on violent means, no Muslim is apologizing for the conquest of Spain...in 711a.C!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Kom tenim el patí¡
Visca la Lindo¡¡¡, Em fa somriure els matins de diumenge.
Ahir, va dir al prego que era ciutadana del món.....

Alex ha dit...

Ole ole ole!!
per la Lindo

la mirada ha dit...

Us recomano l'article que l'Stalker ha publicat a la web www.premiadelmal.com sobre el documental de creació, la televisió i la indústria audiovisual.