dijous, de juliol 06, 2006

¿quién sabe ande?






Platges fantàstiques de la Península (us haureu de portar molt bé amb mi, o fer gestes humanitàries, o escriure una gran novel·la, perquè us digui on és, ja que es tracta de racons miraculosament salvats de les urpes de bèsties de presa del gènere zaplanicus i marbellis malayens).De bon rotllo. Petons.

1 comentari:

la mirada ha dit...

En comptes d'estar aquí a Premià gaudint de la Festa Major, sou a una platja paradisíaca. No sabeu el que us feu insensats!
Ojo, que no us passi pel cap la idea de construir una cabaneta amb quatre canyes de les que no surten per cap tirador de cervesa, de les de debò, no les dels bars, les que no s’acompanyen amb tapetes, sabeu quines vull dir no?
Ja us veig vivint davant del mar. Allà, criant a una infinitat de criatures i pescant per menjar. Recollint l’aigua de la pluja i bullint-la per no agafar el tifus al beure-la. Apropant-vos a platges més “civilitzades” per dutxar-vos i manllevar tabac als banyistes que, ignorants del vostre “modus vivendi”, us donarien un euro que us permetria algun petit luxe de tant en tant. Ep, perquè no construïm un poblat “delrotllopolinesiportaventura”? Em demano el paper de predicador (jo mateix m’inventaré la religió). Salut i ens veiem quan torneu... si torneu!