diumenge, d’octubre 16, 2005

ICE HOCKEY

Els meus flatmates finlandesos em van convidar ahir a veure un partit d'hoquei sobre gel. Els sorprenia que no hagues vist mai un partit, i es que per ells l'hoquei es tan normal com el futbol o la petanca per a nosaltres.
El partit no va estar malament. Tenia l'alicient que es presentava un nou fitxatge dels Giants, l'equip local: Theo Flury, una llegenda de l'hoquei canadenc, campio olimpic, etc. I no va decepcionar: va marcar tres gols i va cedir quatre assistencies, que en aquest esport son igual d'importants. Va provocar a mes un parell de baralles, amb les quals es va posar el public a la butxaca.
Resultat final
Belfast Giants:11 - Edinburgh Capitals: 2
Theo Flury, la nova estrella canadenca dels Giants. El jugador ha tingut que abandonar la NHL, la millor lliga del mon, perque no va poder/voler acabar el programa de desintoxicacio a que estava obligat despres de donar positiu en cocaina (crec).
La diferencia de qualitat amb els jugadors britanics i irlandesos, tot i que Flury ja passa de llarg dels trenta, es, per ser delicats, considerable.

Vista del Odissey Arena, l'estadi dels Giants.