dimecres, de maig 17, 2006

Musica d'alçada (amb perdó...)

Continuo el meu recull de notícies estranyes sobre Britania. Els diaris duen avui que han trobat un piano a 200 metres del cim de la muntanya més alta del Regne Unit, el Ben Davis (1,344m).

Els membres d'un esquadró de neteja que havia pujat la muntanya no es podia creure el que veien. Per a fer-ho mes estrany, el piano no té tecles, i al costat hi han trobat una caixa de galetes caducada des del 86.

El País insinúa que aquesta troballa podria tenir relació amb el cas del pianista amnèsic que va aparèixer del n-res l'any passat. Se'l van trobar a la costes del sud d'Anglaterra, desorientat i vestit de gala, no parlava ni una paraula d'anglès. Un cop, però, al centre psiquiàtric on el van dur es va posar a tocar el piano de manera professional. Des d'Anglaterra apunten altres sol.lucions més prosaiques: una broma, part d'una recaptació de fons d'una organització de caritat, etc. Tanmateix, em quedo amb la del pianista: abans d'oblidar-ho tot, va estar tocant tot sol dalt de la muntanya. Un cop fet això, va trencar totalment la connexió amb el mon d'aquí abaix.