divendres, d’octubre 28, 2005

dimecres, d’octubre 26, 2005

Moon dreams

El sabado, estrena de 'Los Suenyos de la Luna',
en el teatro de marionetas de la calle Fortuna, Soller, Mallorca

divendres, d’octubre 21, 2005

VARSITY

Varsity es el restaurant on treballo.
Aqui es pot consultar el menu del restaurant i general info. Diuen que en breu canviara, amb fotos i tot: http://www.qub.ac.uk/cat/varsity.htm

Aqui hi ha l'unica foto que de moment he trobat. Costa una mica trobar-ho perque es un tio que fa comentaris sobre restaurants i pubs, esta com a 'The Varsity', cap a mitja plana: http://www.marksalehouse.com/alehouse.esp

diumenge, d’octubre 16, 2005

Torno a Xina un moment...

...perque m'han enviat aquesta foto de la recepcio a l'ambaixada espanyola a Beijing. La Carme, en Ruben, en Fran, en Ramon, la Marta, en Nazan, jo mateix i l'Eugeni.

ICE HOCKEY

Els meus flatmates finlandesos em van convidar ahir a veure un partit d'hoquei sobre gel. Els sorprenia que no hagues vist mai un partit, i es que per ells l'hoquei es tan normal com el futbol o la petanca per a nosaltres.
El partit no va estar malament. Tenia l'alicient que es presentava un nou fitxatge dels Giants, l'equip local: Theo Flury, una llegenda de l'hoquei canadenc, campio olimpic, etc. I no va decepcionar: va marcar tres gols i va cedir quatre assistencies, que en aquest esport son igual d'importants. Va provocar a mes un parell de baralles, amb les quals es va posar el public a la butxaca.
Resultat final
Belfast Giants:11 - Edinburgh Capitals: 2
Theo Flury, la nova estrella canadenca dels Giants. El jugador ha tingut que abandonar la NHL, la millor lliga del mon, perque no va poder/voler acabar el programa de desintoxicacio a que estava obligat despres de donar positiu en cocaina (crec).
La diferencia de qualitat amb els jugadors britanics i irlandesos, tot i que Flury ja passa de llarg dels trenta, es, per ser delicats, considerable.

Vista del Odissey Arena, l'estadi dels Giants.

dimarts, d’octubre 11, 2005

Sunday 9/10/05

Portaferry

L'esglesia presbiteriana ( i surrealista) del poble de Portaferry.

El ferry Strangford - Portaferry


Inch abbey

Cansats de Belfast, ahir diumenge vam decidir fugir encara que nomes fos per un dia.
Tren a les 13:45, destinacio Downpatrick, un dels llocs claus de la llegenda de Sant Patrici, omnipresent a l'illa.

Baixem del bus una milla (un s'ha d'adaptar...) abans del poble per visitat les runes de l'abadia d'Inch, un antic convent de l'ordre del Cister, enmig de prats amb vaques i llacs amb cignes. Postal, vaja.
El meu amic Andreas, d'Insbruck, truca a en Seamy, un taxista frikie que va coneixer un dia, un tio que es passa el dia al cotxe portant gent amunt i avall per entre els pobles de la zona, ja que les connexions a Irlanda del nord no sempre son bones.
En Seamy ens recull a Downpatrick i ens porta fins a Strangford, un minuscul poble amb port, a la boca de l'estret que separa el llac d'Strangford (en realitat una badia) del mar. Alli, agafem el ferry que ens creua a l'altra banda, al poble de Portaferry.
Pugem a la torre de vigia de la bocana de la badia, bessona de la que queda a Strangford, on ens rep un vent impressionant. Despres de fer una pinta reparadora a un pub, el Fiddler's Green, agafem el bus a les 7, i ens deixa a Belfast cap a quarts de 9.

dilluns, d’octubre 10, 2005


Portaferry des del ferry.
Aqui podeu veure la peninsula d'Ards, amb el llac (que en realitat es una badia). Strangford i Portaferry estan al punt mes estret.

diumenge, d’octubre 02, 2005

Dunluce Castle


Ahir dissabte tambe vam visitar aquest castell.